flash

Alside Hódító®

Új technológia a Jövõ a Falburkolásban

Önt is meghódítja a Hódító®!

1947-ben az USA-ban hozta ki és mutatta be elõször a lakosságnak az Alside cég, a "siding"-ot, (a mûanyag deszkaborítást).

Az Alside a termék kikísérletezésénél figyelembe vette az energiatakarékosságot, a karbantartást és a ház külsõ esztétikáját, kielégítve ezzel a háztulajdonosok igényeit.

Az elmúlt idõszakban az Alside cég, mint gyártó rendkívül jó hírnevet szerzett magának az USA-ban, ezzel a megbízható, árban versenyképes, újító mûanyag termékkel.

A "Hódító®", amerikai mûanyag deszkaborító kitûnõen egyensúlyban tartja a szépséget a költségekkel. A rendkívül mutatós cédrus erezetû mûanyag siding a különbözõ kiegészítõ elemekkel többféle arculatot kölcsönözhet házának (lásd ábrák A1, A2). Különbözõ építészeti stílusokban is mutatós, ezért ideális a "Hódító®" az új építkezéseknél, a régi házak felújításánál, átalakításánál, családi házak és középületeknél egyaránt.

A "Hódító®" ez az elnyûhetetlen, idõtálló amerikai mûanyag falburkoló soha nem fog elgörbülni, elhasadni, elkorhadni, vagy behorpadni. A színezés a BASF cég által gyártott Luran® SASA festékkeverékkel készül, így soha nem kell lekaparni, lecsiszolni, vagy újrafesteni. Idõnként egyszerûen le kell locsolni a kerti locsolóval, és újra a régi fényében pompázik.

Elégedett a háza külsejével? Talán szeretne egy új külsõt, különbözõ színekkel, nagyobb kontraszttal? A "Hódító®" felajánl Önnek minden lehetõséget, hogy a háza pont olyan legyen, mint amit megálmodott. Kezdje a klasszikus homlokzattal és fejezze be a részletes kiegészítõ tartozékokkal, mint ereszdeszka borítás, zsalugáterek, lámpadoboz stb..

Összemosódó kontraszt - lágy

Drasztikus kontraszt - kiugró hatás

Két ötlet amely megkönnyíti a színválasztást:

  • Elõször válassza ki a siding színét
  • Másodszor határozza el, hogy lágy vagy kemény kontrasztot akar a siding, a szegõlécek és a zsalugáterek között

Az Alliance™T2/T4 ereszdeszka szép és elegáns befejezést ad az eresznek, és nem utolsó sorban gondoskodik a tetõtér kiszellõztetésérõl.

M&M Siding Kft. 8300. Tapolca, Bem u. 24. Tel/Fax: +36 87 / 413-380 E-mail: info@mmsiding.hu
Design by BlackMirror Webdesign 2006. All rights reserved.